MLSZ: helybenhagyták a Csepel büntetését; féléves eltiltás lábtörésért

Vágólapra másolva!
2016.03.30. 17:36
null
A ferencvárosi ultrák is ott voltak Csepelen (Fotó: Veres Viktor)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága tárgyalás megtartása után az NB III-as Csepellel szemben szurkolói rendzavarások miatt kiszabott 300 ezer forintos pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

A korábbi indoklás szerint a Csepelt a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, a szurkolók részéről nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért büntették meg.

Mint megírtuk, a 10 125 fizető néző előtt lejátszott Csepel–FTC II NB III-as mérkőzésen – amely azon a hétvégén az összes élvonalbeli meccs nézőszámát felülmúlta – jelen voltak a Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai, a hangulattól a csepeliek egyik gólszerzője, Szemán Lajos emlékezetes módon elsírta magát az NSO Tv kamerája előtt.

A fegyelmi bizottság arról is döntött, hogy „Híves Balázs (Somos SE) mérkőzésen való részvételtől 2016. március 30. napjától kezdődően 6 hónapra szóló eltiltást kapott, mert a labda megszerzéséért folytatott küzdelemben nyújtott lábbal, nagy intenzitással megrúgta ellenfelét, aki sérülést szenvedett, és a játékot nem tudta tovább folytatni, kórházba szállították. A kórházi zárójelentés alapján a labdarúgó bal lábán komplett törést szenvedett, még a mérkőzés napján megműtötték.”

További NB III-as fegyelmi határozatokat itt olvashat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik