MK: A mester kicsit felemelte a hangját, kellett ez a löket – Zsótér

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2020.02.12. 07:07
Nem esett gól az Újpest FC és a Mol Fehérvár Magyar Kupa-nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A Szegeden rendezett találkozó után a liláktól a Tisza Volánnál nevelkedő Zsótér Donát, valamint a fehérváriak színeiben az első tétmérkőzését játszó Nyári Patrik értékelt az NSO Tv-nek. 

„Nagyon jó érzés volt, hogy úgymond itthon játszhattam. Izgalmas, eseménydús mérkőzés volt, mind a két csapatnak megvoltak a helyzetei, a végén el is dönthettük volna a meccset… A szünetben a mester kicsit felemelte a hangját, hogy jobban koncentráljunk, és akarjuk megnyerni a mérkőzést, ne csak ott legyünk a pályán. Kellett ez a löket, máshogy is jöttünk ki a második félidőre, s ez látszott a pályán is. Bizakodva várjuk a visszavágót” – mondtaZsótér Donát, akinek természetesen a családja és a barátai is szurkoltak a Szent Gellért Fórum lelátóján. Nebojsa Vignjevics viszont az M4 Sportnak nyilatkozva elmondta, nem örül, hogy Zsótér„túl sokat beszél”, utalva arra, hogy elárulta, mi történt a szünetben.

A Szombathelyi Haladástól kölcsönből a télen visszatérő 18 éves középpályás, Nyári Patrik most lépett először pályára a Mol Fehérvár csapatában, mindjárt kezdőként, s végig is játszotta a mérkőzést.

„Próbáltam élni a lehetőséggel, hogy az edző továbbra is számítson rám. Egyáltalán nem izgultam, úgy készültem erre is, mintha utánpótlásmeccset játszanék. Hogy pályára lépek-e a Fradi ellen? Ezt majd a Mester eldönti. Jó este lenne biztos, jó lenne pályára lépni a Groupama Arénában…” – mondta a fiatal játékos.

MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉS
Újpest FC–Mol Fehérvár FC 0–0
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1551 néző. Vezette: Karakó Ferenc
ÚJPEST: Banai – Pauljevics, Litauszki, Heris, Burekovic – Onovo, Nwobodo – Simon K. (Csongvai, 60.), Zsótér (Szakály P., 81.), Calcan (Perosevic, a szünetben) – Novothny. Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics.

FEHÉRVÁR: Kovácsik – Fiola (Stopira, 63.), Muszliu, Juhász R., Hangya – Pátkai, Nyári – Bamgboye, Milanov (Houri, 70.), Petrjak (Nikolics, 56.) – Futács. Vezetőedző: Joan Carrillo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik