Lőw Zsolt a nyárig pihenne; Albertini már tudja, kicsoda Marco Rossi

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.11.05. 23:29
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Lőw Zsolt megszólalt! A Chelsea szakmai stábjának tagjaként szeptemberben menesztett pályaedző Pietsch Tibornak már-már filozofikus hangulatban mesélt a mögötte lévő évekről, a családról, a kikapcsolódásról és arról, hogy azt sem veti el, hogy a jövőben a futballon kívüli világban találja meg a számítását…
Lőw Zsolt megszólalt!
A Chelsea szakmai stábjának tagjaként szeptemberben menesztett pályaedző Pietsch Tibornak már-már filozofikus hangulatban mesélt a mögötte lévő évekről, a családról, a kikapcsolódásról és arról, hogy azt sem veti el, hogy a jövőben a futballon kívüli világban találja meg a számítását…

Ma már ez a meglepetés: kikapott a Kecskemét. Az újonc vereségéről, az utolsó pillanatban Felcsúton győztes Kisvárdáról és az Újpest újabb vereségéről, továbbá a labdarúgó NB I vasárnapi meccseiről minden, amit tudni érdemes – öt oldalon.

A horvátok ellen fel kell venni a kesztyűt a kézilabda Eb-n. A Svájc elleni nehéz győzelemmel nyitó női válogatott kapitánya, Golovin Vlagyimir arra hívta fel a figyelmet, hogy kőkemény csapat lesz a vasárnapi ellenfél, ugyanakkor a magyar keretben mindenki tudja, hogy még egyszer a beállók nem kaphatnak annyi helyet, mint a svájciak. Szünnapi Eb-anyag másfél oldalon.

Demetrio Albertini a magyar Milan-rajongóknak Olaszországban dedikálta könyve magyar kiadását. A vb- és Eb-döntős, háromszoros BEK-/BL-győztes klasszis ebből az alkalomból exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak. Ebben egyebek mellett elárulta, miként ismerte meg Marco Rossi nevét, és azt is, kit tart minden idők legjobb Milan-játékosának.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik