Lombard: a pizzának is fontos szerep jut a pápai csapatnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.03. 17:24
A Lombard Pápa labdarúgócsapatát irányító Lengyel Ferenc szombaton már mindegyik játékosára számíthat az MTK elleni idegenbeli bajnokin. A szakember a közösségépítő tevékenységeikről is beszélt a Pápa és Vidéke közéleti hetilapnak.

„Igen, most már mindenkire számíthatok, igaz kellemes gondjaim is akadtak, hiszen Jagodics Bence és Pongrácz Viktor egy hétig az utánpótlás-válogatottnál voltak, és játszottak is mindketten – idézi Lengyel Ferencet a klub honlapja. – Pongrácz sajnos sérülten érkezett vissza a nemzeti csapatból, viszont jó hír, hogy Csilus Tamás már a héten velünk edzett, ez mindenképpen örömteli.”Lengyel Ferencet a klub honlapja. – Pongrácz sajnos sérülten érkezett vissza a nemzeti csapatból, viszont jó hír, hogy Csilus Tamás már a héten velünk edzett, ez mindenképpen örömteli.”

„Nyilván a Nyíregyházával szemben elszenvedett vereség nem jött jókor, a döntetlenre szerintem is rászolgáltunk, de sportemberek vagyunk, és ezt a történetet hamar le is zártuk magunkban – folytatta a szakember. – A munka nagyon jól megy, a srácok lelkesen dolgoznak. A hangulattal sincs baj, próbáljuk közösségépítő programokkal még tovább erősíteni a csapategységet, így például többször is közös pizzázásokat tartunk, ezáltal még jobban összerázódik a társaság.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik