Ligakupa: Nevetséges, amit a bírók művelnek velünk – Török

Vágólapra másolva!
2012.09.10. 12:55
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó Ligakupa csoportkörének második fordulójában a Ferencváros hazai pályán 2–1-re legyőzte a mérkőzést 10 emberrel befejező KTE-Phoenix Mecanót. A találkozó után a két szakvezető a Sport Televízió kamerája előtt értékelte a látottakat.

Ricardo Moniz (Ferencváros): „Nem vagyok teljesen elégedett, már az első félidőben több gólt kellett volna lőnünk, az is bosszantó, hogy ismét gólt kaptunk, ezen mindenképpen javítanunk kell. A mérkőzésen az egyéni képességek domináltak, Somália és Böde nagyszerű egyéni villanása döntötte el a mérkőzést. Ugyanakkor a védekezésünkön javítanunk kell, ott még mindig túl sok a hiba. Azt szeretném, ha a szélső játékosaim elsősorban a támadásban jeleskednének. Ma Somália annyira frissnek érezte magát, hogy besegített Jovanovicsnak is a védekezésben. Az elsődleges azonban az lenne, hogy a támadásokban aktívak legyünk, és talán kevesebb futással is elérhetünk még többet." Ricardo Moniz (Ferencváros): „Nem vagyok teljesen elégedett, már az első félidőben több gólt kellett volna lőnünk, az is bosszantó, hogy ismét gólt kaptunk, ezen mindenképpen javítanunk kell. A mérkőzésen az egyéni képességek domináltak, Somália és Böde nagyszerű egyéni villanása döntötte el a mérkőzést. Ugyanakkor a védekezésünkön javítanunk kell, ott még mindig túl sok a hiba. Azt szeretném, ha a szélső játékosaim elsősorban a támadásban jeleskednének. Ma Somália annyira frissnek érezte magát, hogy besegített Jovanovicsnak is a védekezésben. Az elsődleges azonban az lenne, hogy a támadásokban aktívak legyünk, és talán kevesebb futással is elérhetünk még többet."

Török László (Kecskemét): „Jól kezdtünk, utána a Ferencváros átvette az irányítást, ezzel együtt azt mondom, hogy voltak olyan periódusok a mérkőzésen, amikor jól játszottunk, még emberhátrányban is a második félidőben. Voltak remek támadásaink is, a gólokat súlyos egyéni hibákból kaptuk, úgy látszik, voltak, akik hiányoztak a technikai képzésről. Ettől függetlenül megvédem a csapatomat, mert amit az utóbbi időben művelnek velünk, az nevetséges. Ha húsz évvel fiatalabb lennék, biztos, hogy elmennék játékvezetőnek, megmutatnám, hogyan kell vezetni egy mérkőzést."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik