Ligakupa: miskolci játékvezető fúj a Loki-Fradi döntőn

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 18:09
Fábián Mihály vezeti a DVSC-Teva–Ferencváros labdarúgó Ligakupa-döntőt szerdán a debreceni Nagyerdei Stadionban – jelentette be hivatalos honlapján a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ).

Fábián Mihály FIFA-játékvezető munkáját asszisztensként a szintén miskolci dr. Varga Zsolt és Márkus Tamás segíti, a tartalék-játékvezetői teendőket pedig Király Krisztián látja el – teszi hozzá az mlsz.hu. A mérkőzés 19 órakor kezdődik.

A kupát 2007-ben írták ki először, a legsikeresebb csapat a Videoton három győzelemmel. A Debrecen 2010-ben, míg a Ferencváros 2013-ban nyerte meg a Ligakupát, szerdán este valamelyikük kétszeres győztes lesz. Mint ismeretes, a Ligakupát a következő szezonban nem írják ki.

A Ligakupa-döntő előtt, 15.30 órától játsszák le a Ferencváros–MTK női Magyar Kupa-finálét. A két fővárosi együttes játszotta egymással a bajnoki döntőt, ahol mindkét alkalommal döntetlent hozott a rendes játékidő, a tizenegyesrúgásokkal pedig mindkétszer a zöld-fehérek győztek, s lettek történetük során először bajnokok.

A szintén a Nagyerdei Stadion gyepszőnyegén rendezendő kupadöntő játékvezetője Sipos Katalin, asszisztensei Makkosné Petz Brigitta és dr. Kulcsár Judit lesznek, míg tartalék-játékvezetőként Németh Renáta tagja a bírói teamnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik