Labdarúgó-maratonnal várja nézőit szombaton az M4 Sport!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.01.29. 07:02
A labdarúgás szerelmeseinek is beindult az év a közmédián. Egy hónap alatt rekordszámú, több mint ötven labdarúgó-mérkőzést közvetít az M4 Sport, az M4 Sport+, a Duna World és az m4sport.hu. A nagyüzem alatt a magyar első és másodosztályú bajnoki és kupatalálkozók mellett a FIFA-klubvilágbajnokság összecsapásai is képernyőre kerülnek. (x)

Nagy nap a magyar labdarúgás szerelmeseinek! Nagy nap a magyar labdarúgás szerelmeseinek!

Január 30-án igazi labdarúgó-maratonnal várja nézőit az M4 Sport és azm4sport.hu:négy egymást követő találkozót is élőben követhetnek a szurkolók.

Már 12:30-tól megkezdődnek a közvetítések az MTK Budapest–Puskás Akadémia mérkőzéssel. Ezt követően pályára lép Mezőkövesden az Újpest FC, majd a Ferencváros a Kisvárdát fogadja. A napot a 19:30-tól induló Fehérvár–Honvéd találkozót követően a Góóól! összefoglaló műsor zárja.

Január 31-én vasárnap az M4 Sport+-ra költözik a magyar labdarúgás.

A ZTE FC–Paksi FC találkozóval folytatódik az NB I18. fordulója. Majd 16:15-től jön a DVTK–Budafoki MTE meccs. A két első osztályú találkozót követően, 18:30-tól az ETO FC Győr–Pécsi MFC mérkőzéssel kapcsolódik be a labdarúgó NB II a sportműsorba. A közmédia Gurulj be lassítva is! című podcastjában Berkesi Judit és Hajdú B. István részletesen is foglalkozott több korábbi válogatott játékos helyzetével, akik az utóbbi időben a magyar másodosztályba igazoltak. Dzsudzsák Balázs, Pátkai Mátéés Radó András esélye is szóba került a nyári Eb-szereplést illetően, de a DVTK edzőkeringőjét és a téli felkészülést is elemezték az adásban, amely visszahallgatható azm4sport.huoldalon.

A hétvégi mérkőzések is részesei a közmédia rekordsorozatának, mely keretein belül február 21-ig összesen 39 élvonalbeli összecsapást láthatnak a labdarúgás szerelmesei az M4 Sport, M4 Sport+ csatornákon és azm4sport.hu-n.

NB I, OTP Bank Liga, 18. forduló, közvetítések

Január 30., szombat

12.30: MTK Budapest–Puskás Akadémia FC. Tv: M4 Sport

14.45: Mezőkövesd Zsóry FC–Újpest FC. Tv: M4 Sport

17.00: Ferencvárosi TC–Kisvárda Master Good. Tv: M4 Sport

19.30: Mol Fehérvár FC–Budapest Honvéd. Tv: M4 Sport

Január 31., vasárnap

14.10: ZTE FC–Paksi FC. Tv: M4 Sport+

16.15: DVTK–Budafoki MTE. Tv: M4 Sport+

NB II, Merkantil Bank Liga, 22. forduló, közvetítés

Január 31., vasárnap

18:30: WKW ETO FC Győr–PMFC. Tv: M4 Sport+

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik