Labdarúgás: játékosbörze a szabadon igazolható futballistáknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.05. 17:57
Az AFCK Futball Menedzsment nagyszabású játékosbörzét rendez február 17-24. között Budapesten – közölte hírlevelében a menedzseriroda.

Az AFCK menedzseriroda nyilvános játékosbörzét szervez, melyen szerződéssel nem rendelkező, szabadon igazolható játékosokat mutatnak be és menedzselnek a klubok számára, mindez edzések és edzőmeccsek keretében történik, a tervek szerint NB II-es és NB III-as csapatok ellen.

A mérkőzések előtt egyhetes edzéssorozatot tartanak a svéd Lars Olof Mattsson pro licences edző vezetésével és magyar edzők segítségével február 10-17 között.

A legfőbb célja a kéthetes programnak, hogy a játékosok részére szerződéslehetőséget teremtsenek magyar, osztrák, szlovák és cseh kluboknál. A jelentkezők ingyenesen vehetnek részt a budapesti játékosbörzén. Németh László FIFA-licences játékosmenedzser révén a program legitimitása biztosított – fogalmaz az iroda hírlevele.

A jelentkezőktől részvételi díjat nem kérnek, a költségeket az AFCK partnerei állják. A játékosok számára biztosítják a napi edzési és játéklehetőséget két héten át, a profi edzőt, a műfüves pályát, illetve kedvezőtlen időjárási körülmények esetén a fedett pályát vagy sportcsarnokot. A résztvevők sportbiztosítása is megoldott a kéthetes időszakra, az edzések és tesztek, illetve az edzőmeccsek időszakára. Az edzésekről és a mérkőzésekről videót készítenek, amelyet személyre szabott rövid válogatás formájában az érdeklődő partnerek rendelkezésére bocsátanak. Lars Olof Mattsson vezetésével az edzői stáb teszteli és fejleszti a játékosok kondícióját az első héten. Megfelelő posztokra rendezik és felkészítik őket az edzőmeccsekre.

Az AFCK várja a játékosok, érdeklődők jelentkezését a következő elérhetőségeken: Kovács Emese: +36 20 517 28 35; Petercsák Balázs: +36 70 450 76 50; Kovács Bálint: +36 70 646 6152.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik