KTE: visszatért súlyos sérüléséből az FTC kölcsönjátékosa

Vágólapra másolva!
2023.01.20. 18:47
null
Katona Máté visszatért súlyos sérüléséből, újra kecskeméti társaival készül (Fotó: kecskemetite.hu)
Új igazolással felérő erősítéssel bővült a labdarúgó NB I-ben második helyen telelő Kecskeméti TE kerete, hiszen visszatért hosszú rehabilitációja után, és újra a társakkal készül a Ferencvárostól kölcsönben szereplő Katona Máté – számolt be róla honlapján a hírösvárosi klub.

 

Katona Máté tavaly nyáron érkezett kölcsönbe Kecskemétre az FTC-től, ám pechesen alakult az őszi szezonja, ugyanis a középpályán és a védelem jobb oldalán is bevethető játékos szeptember elején súlyos sérülést szenvedett, s a Paks elleni 3–1-es győzelem óta nem léphetett pályára.

Mint a KTE honlapján elmondta, a szeméremcsontjáról leszakadt a közelítő izma, amelyet vissza kellett varrni, s Finnországban kellett megműteni.

„Nagyon nehéz időszak volt, főleg az elején teltek rendkívül lassan a napok, mert nem csinálhattam tulajdonképpen semmit. Lassú folyamat volt tehát a rehabilitáció, de az hatalmas pozitívum volt, hogy a srácok közben folyamatosan hozták az eredményeket. A sok negatívum mellett tehát azért volt okom az örömre. Nagyon vártam már, hogy itt legyek a srácok között, és tudjak segíteni. Rossz volt a lelátóról nézni őket, de természetesen annál örömtelibb, hogy így szerepeltünk. Bízom benne, hogy ezt tovább folytatjuk, velem a sorban” – fogalmazott Katona Máté, aki úgy érzi, még nincs olyan állapotban, mint sérülése előtt, de azon dolgozik, hogy a három hónapos kihagyás minél hamarabb eltűnjön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik