KTE: „Olyan gyorsan kell Csizmadia helyett találnunk valakit, amilyen gyorsan elment"

Vágólapra másolva!
2012.02.18. 10:39
Amint arról beszámoltunk, a korábbi hírekkel ellentétben Csizmadia Csaba mégsem Kecskemétre, hanem Gyirmótra szerződött. A kialakult helyzetről Török László, a KTE szakmai igazgatója nyilatkozott a klub honlapjának.

„Csizmadia Csaba döntésénél sokkal nagyobb probléma számunkra az idő rövidsége, ami a hiányposzt betöltésére rendelkezésünkre áll. Ugyanolyan gyorsan kell most a helyére új embert hoznunk, amilyen gyorsan ő meghozta ezt a döntést. Nem kívánunk azzal foglalkozni, miért határozott így, nekünk most előre kell tekintenünk. Korábban is szóba került már, hogy visszatér Kecskemétre, akkor viszont a Ferencvárost választotta. Részletekkel egyelőre nem szolgálhatok, de természetesen igazolni szeretnénk a helyére, a tárgyalások ez ügyben már meg is kezdődtek" – nyilatkozta a kecskemetite.hu-nak Török László szakmai igazgató.

Mint ismeretes, Csizmadia a 2003–2004-es szezonban még az NB II-ben játszott Kecskeméten, és az elmúlt hetekben újra korábbi csapatával készült, ám végül a visszatérés helyett a jelenleg is másodosztályú Gyirmótot választotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik