KTE: Ebala és Koszó már edz, Patvaros sérülése nem súlyos

Vágólapra másolva!
2013.03.18. 14:30
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE hivatalos honlapján tette közzé, hogy Christian Ebala és Koszó Balázs sérülése után már megkezdte az edzésmunkát, míg a Kaposvári Rákóczi ellen részleges izomszakadást szenvedő Patvaros Zsolt sérülése nem olyan súlyos, mint elsőre tűnt, így valószínűleg pályára léphet a következő fordulóban.

Elkészült Koszó Balázs speciális maszkja, aki a DVSC-Teva elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett arccsonttörést, így nincs már akadálya, hogy a csapattal tréningezzen. Ebala egyelőre koordinációs és erősítő gyakorlatokat végez, a teljes intenzitású edzésbe később kapcsolódhat be. Ebala egyelőre koordinációs és erősítő gyakorlatokat végez, a teljes intenzitású edzésbe később kapcsolódhat be.

Patvaros combhajlító izma a Kaposvár elleni 3–2-re megnyert mérkőzés 18. percében sérült meg, ekkor részleges izomszakadást állapítottak meg nála. Két ultrahangos vizsgálat után kiderült, a húszéves játékos sérülése nem olyan súlyos, mint elsőre tűnt, így mivel a válogatott vb-selejtezői miatt hétvégén szünetel a bajnokság, valószínűleg nem kell kihagynia a KTE következő bajnokiját.

A Kecskemét a bajnokság következő fordulójában március 30-án 16 órakor a Lombard ellen lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik