KTE: „Ennyi idősen Messi sem tudott többet Marcinál!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.19. 14:08
null
Gréczi Márton
Ahogy arról már beszámoltunk, Gréczi Márton, a Kecskeméti Labdarúgó-akadémia U15-ös tehetsége meghívót kapott a német Bayern Münchentől. A 14 éves ígéret április közepén utazik a bajorokhoz, ahol kétnapos próbajátékon vesz majd részt.

„Tízéves korában, videofelvételek alapján egyszer már megnézte Gréczi Marcit a Bayern München, és azóta is szemmel tartja őt – mondta Török László kecskeméti utánpótlás-igazgató a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Tudomásunkra jutott, hogy a Diósgyőr elleni mérkőzésen jelen volt több megfigyelőjük is. A hivatalos meghívót már megkaptuk, két napra megy majd ki Marci, és különféle teszteken, valamint edzéseken vesz részt.”

„Biztos vagyok benne, hogy ennyi idősen Messi sem tudott többet nála, Marcinak extra képességei vannak – dicsérte Török, aki szerint a 14 éves tehetség játékstílusa leginkább Lionel Messiéhez hasonlítható. – Nagyon fontos, hogy edzéseken, meccseken kívül is állandóan a focival foglalkozik, és folyamatosan képzi magát.”

„A bal lábam fejleszteni szeretném, valamint jobban ki kell vennem a részem a védekezésből is – bírálta saját magát Gréczi Márton, aki egyáltalán nem szállt el a hirtelen jött dicsőségtől. – Otthon a bátyámmal és édesapámmal folyamatosan szoktam gyakorolni. Kicsit félek a kiutazástól, ugyanis nem nagyon tudok németül, így nehéz lesz a kommunikáció. Mindenesetre nagyon szeretnék külföldön játszani, és előbb-utóbb a magyar felnőttválogatottban is bemutatkozni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik