KTE: a Fluminensét is megjáró kapust igazoltak a lilák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.02. 13:21
null
Kovács Dániel (balra) szerint remek társaságba csöppent (Fotó: kecskemetite.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE 20 éves kapust igazolt Kovács Dániel személyében – adta hírül a kecskeméti klub honlapja.

 

„Gyulán és Békéscsabán az első és másodosztályban is védtem utánpótlásban, utána kerültem fel a Vasashoz, ahol két évet töltöttem, itt az U18-ban és az U19-ben végig védtem. Ezt követően jött egy nagy lehetőség, hogy Brazíliába igazoljak. A Fluminense U20-as csapata folyamatosan járja a világot, különböző utánpótlástornákon vesz részt, itt, Magyarországon volt az egyik állomása. Olyan szerencsém volt, hogy pont 94–95-ös kapust kerestek, végül engem választottak ki a két edzőmeccs után. Először amolyan próba jelleggel kerültem ki félévre, utána ugyanilyen időtartamra szerződést kaptam. Szerettek volna egy hároméves kontraktust kötni velem ennek lejártával, de adódott egy olasz lehetőség, amit jobban preferáltam. Ez sajnos önhibámon kívül nem valósult meg, így csapat nélkül maradtam. A kecskeméti lehetőséget jónak találtam, úgyhogy most itt vagyok” – beszélt eddigi karrierjéről és a klubváltás előzményeiről Kovács Dániel a kecskemetite.hu-nak.

A kapus már hosszabb ideje a KTE-vel edz, 2015 nyaráig kötelezte el magát új egyesületéhez.

„Nagyon jók a csapatról a benyomásaim, a társaságban van az ereje. Joe-val (Horváth Zoltán kapusedző – a szerk.) nagyon jól tudunk együtt dolgozni, Bekő Balázst is kitűnő edzőnek tartom. Minél előbb szeretnék a felnőttcsapatban védeni, majd később újra külföldre igazolni. Utóbbit nem feltétlenül sürgetem, ha jól érzem magam, szívesen maradok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik