Kövesden botlott a Fradi; A Real, a Liverpool és az Union Berlin napja

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.10.16. 22:55
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Az utolsó megverte az elsőt Mezőkövesden. Egy napig örülhetett a Vasas az első győzelmének, mert az OTP Bank Liga másik kiesőjelöltje, a Mezőkövesd is nyerni tudott – méghozzá az Európa-ligában remeklő Fradi ellen. Mindeközben Debrecenben nagy verést kapott az Újpest – minden, amit az OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnapi játéknapjáról tudni érdemes, két oldalon.
Az utolsó megverte az elsőt Mezőkövesden.
Egy napig örülhetett a Vasas az első győzelmének, mert az OTP Bank Liga másik kiesőjelöltje, a Mezőkövesd is nyerni tudott – méghozzá az Európa-ligában remeklő Fradi ellen. Mindeközben Debrecenben nagy verést kapott az Újpest – minden, amit az OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnapi játéknapjáról tudni érdemes, két oldalon.

A topligákban pezsgett az élet vasárnap. Az el Clásicónak, a Real Barca elleni diadalának két oldalt szenteltünk, de kiemelt helyet kapott a Premier League Liverpool–Manchester City csúcsrangadója és a Bundesligát immár négypontos előnnyel vezető, soraiban Schäfer Andrást is tudó Union Berlin Dortmund elleni győzelme is. Ádám Martint pedig dél-koreai bajnokként köszönthettük.

A férfiválogatott Grúziában, a Győr a BL-ben idegenben villogott. Nagy napot zárt a magyar kézilabda – összefoglaló a férfiak Eb-selejtezőjéről és a győriek második félidei parádéjáról.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon – Pelle István kálváriájával, a 90 éve született Csernai Pállal és a Klement fivérekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik