Kisvárda: szerződtették az Újpest fiatal kapusát – hivatalos

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.08. 13:33
null
Németh Márk a Kisvárdához igazolt (Fotó: Németh Márk)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport információja: a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda a hivatalos honlapján bejelentette, átigazolta Németh Márkot, az Újpest FC 2002-ben született kapusát.

A korosztályos válogatott futballista 2020-ban a Vasas Kubala Akadémiától igazolt át a lila-fehérekhez. Németh a 2020–2021-es idényben többnyire az NB III-as Újpest II-ben és az U19-es bajnokságban szerepelt. A fiatal játékos az NB I-ben is bemutatkozott, amikor az Újpest FC novemberben az MTK elleni bajnokin többnyire ifjúsági játékosokkal állt ki koronavírusos megbetegedések miatt.

„Az elmúlt bajnoki évet Újpesten töltöttem, és az ominózus MTK elleni mérkőzésen, amikor a vírushelyzet miatt fiatalokkal állt ki a csapat, az NB I-ben is bemutatkozhattam – idézi a kisvardafc.hu Németh Márkot. A pályafutásomat Vecsésen kezdtem, majd négy évet töltöttem el a Vasas Kubala Akadémiánál, onnan kerültem Újpestre, most pedig örömmel és nagy tervekkel érkeztem Kisvárdára. Az NB I közelsége nagy csáberő volt a számomra, elsősorban az, hogy az első csapat közelében lehetek. Kettő plusz egy évre szóló szerződést írtam alá abban a reményben, hogy mielőbb bemutatkozhatok az élvonalban kisvárdai színekben.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Németh Márk (Újpest FC), Ötvös Bence (Nyíregyháza Spartacus, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Fernando Viana (brazil, Újpest FC), Kovácsréti Márk (MTK Budapest), Sassá (brazil, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik