Izrael: a DVSC-től távozó védőt vinné a Vasas El-ellenfele

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.02. 20:44
Izraeli sajtóhírek szerint a Vasas El-ellenfele, a Beitar Jeruzsálem szerződtetné a szerb Dusan Brkovicsot, aki legutóbb a DVSC-ben futballozott, de lejárt a megállapodása, és jelenleg szabadon igazolható.

Az izraeli Sport1 értesülései szerint a Debrecenből távozó, jelenleg szabadon igazolható Dusan Brkoviccsal erősíthet a Vasas El-ellenfele, a Beitar. Az már a Vasas ellen 4–3-ra megnyert selejtezőn is látszott, hogy a jeruzsálemiek védelme erősítésre szorul. Az előző szezonban a DVSC legjobbjának megválasztott védőért nem is kellene fizetni, hiszen lejárt a kontraktusa a Lokinál, amelynél 2013 óta futballozott, és éppen Izraelből, a Hapoel Haifától érkezett, vagyis nem ismeretlen a neve az országban.Vasas ellen 4–3-ra megnyert selejtezőn is látszott, hogy a jeruzsálemiek védelme erősítésre szorul. Az előző szezonban a DVSC legjobbjának megválasztott védőért nem is kellene fizetni, hiszen lejárt a kontraktusa a Lokinál, amelynél 2013 óta futballozott, és éppen Izraelből, a Hapoel Haifától érkezett, vagyis nem ismeretlen a neve az országban.

Érdekesség, hogy a nyári átigazolási szezon elején a Vasasnál is szóba került Brkovics, de nem szerződtették a 28 éves játékost, akit az NB I utolsó fordulójában sérülés miatt kellett már a 35. percben lecserélni. Kérdéses, hogy azóta felépült-e már, s milyen állapotban van jelenleg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik