Honvéd: Supka Attila szerint csak arra vártak, hogy a ZTE kinyíljon

Vágólapra másolva!
2011.08.05. 20:08
A labdarúgó NB I 4. fordulójának nyitó mérkőzésén a Budapest Honvéd Délczeg Gergely, Danilo, Abass és Hidi Patrik góljával 4–0-ra legyőzte idegenben a Zalaegerszeget. Sikerével a fővárosi alakulat felugrott a tabella első helyére.

„Az első félidőben kicsit dadogott a játékunk – nyilatkozta a lefújás után Supka Attila, a Honvéd edzője. – Számítottunk arra, hogy kinyílik a hazai csapat, eleve erre készültünk. Az első félidőben ez nehezen akart megtörténni. A második félidő elején eldönthettük volna a mérkőzést, de ez nem így lett, nyugodtabb lett volna pedig számunkra a találkozó. Ha nyer egy csapat, mindig nyugodtabban várja a következő találkozót. A Ferencváros ellen egyébként ugyanúgy készülünk, mint más csapatok ellen. Akkor is szükség lesz szurkolóink támogatására, akik ide is szép számban követtek minket. Supka Attila, a Honvéd edzője. – Számítottunk arra, hogy kinyílik a hazai csapat, eleve erre készültünk. Az első félidőben ez nehezen akart megtörténni. A második félidő elején eldönthettük volna a mérkőzést, de ez nem így lett, nyugodtabb lett volna pedig számunkra a találkozó. Ha nyer egy csapat, mindig nyugodtabban várja a következő találkozót. A Ferencváros ellen egyébként ugyanúgy készülünk, mint más csapatok ellen. Akkor is szükség lesz szurkolóink támogatására, akik ide is szép számban követtek minket.

Megszólalt az első gól szerzője, az ex-ZTE-játékos, Délczeg Gergely is.

„Játékunk feljavult, parádésan futballoztunk. Hihetetlen önbizalmunk van, tudunk egymásért küzdeni. Úgy érzem, összeállt a védelmünk, remélem, így folytatjuk tovább."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik