Honvéd: Nem aktuális, de nem zárkóznék el - Supka Attila

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.08. 09:01
Sajtóinformációk szerint előfordulhat, hogy a napokban elbocsátott vezetőedző, Pietro Vierchowod utódja Supka Attila lesz a Budapest Honvédnál. A labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE-GYSEV szakmai igazgatója szerint nem aktuális a kérdés, mégsem elképzelhetetlen, hogy visszatér a kispestiekhez.

„Természetesen hallottam a felvetésről, de sok feltételnek kellene teljesülnie, így egyelőre nincs aktualitása a dolognak" – válaszolta a Kisalföld érdeklődésére Supka Attila, hozzátéve: szívesen dolgozna ismét Kispesten.Kisalföld érdeklődésére Supka Attila, hozzátéve: szívesen dolgozna ismét Kispesten.

„A Honvédban nőttem fel, s ott lettem első osztályú játékos, sok szép emlék odaköt. Nyilván nem zárkóznék el egy újabb lehetőség elől, ám ez nem csak rajtam múlik, s ahogy említettem, most nem ezzel foglalkozom" – fogalmazott Supka.

A Debrecennel két bajnoki címet nyerő Supka 2006-től, majd 2011-től is dolgozott vezetőedzőként Kispesten: előbb Magyar Kupát ünnepelhetett a csapattal, másodjára bajnoki negyedik helyig jutott – emlékeztet a megyei lap.

Supka jelenlegi együtteséről, a Sopronról elmondta: a bajnokság előtt alaposan átalakuló keret kezd összerázódni, „mindenki vevő a munkára, látható a fejlődés és a bizonyítási vágy".

„Jelenleg Sopronban a feltételek a biztos bennmaradáshoz, a középmezőnyhöz adottak – tette hozzá a szakmai igazgató, aki elismerően beszélt az egycsoportos rendszerről. – Erősebb lett a bajnokság, ez egyértelmű. Korábban több csapat és játékos sem ütötte meg az osztály szintjét, most azonban nagyon sokat lehet már az NB II-ben is fejlődni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik