Honvéd: Holender a nyáron Svájcba igazol – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.25. 16:34
A svájci élvonalbeli Lugano hivatalos honlapján közölte, hogy Holender Filip a nyártól a klub labdarúgója lesz. A Budapest Honvéd játékosának szerződése lejár, így ingyen igazolhatóként vált csapatot.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a 24 esztendős labdarúgó, aki 12 találatával – a ferencvárosi Davide Lanzafaméval holtversenyben – vezeti az NB I góllövőlistáját, hétfőn hivatalosan is a svájci FC Lugano játékosa lehet. Információink igaznak bizonyultak: Holender szerződésének lejártával nyáron légiósnak áll, kettő plusz egy éves szerződést kötött új klubjával.Korábban beszámoltunk róla, hogy a 24 esztendős labdarúgó, aki 12 találatával – a ferencvárosi Davide Lanzafaméval holtversenyben – vezeti az NB I góllövőlistáját, hétfőn hivatalosan is a svájci FC Lugano játékosa lehet. Információink igaznak bizonyultak: Holender szerződésének lejártával nyáron légiósnak áll, kettő plusz egy éves szerződést kötött új klubjával.

Holender Filip félig-meddig ismerős környezetbe kerül, hiszen Vécsei Bálint és Kecskés Ákos is a luganóiak futballistája. Előbbivel a Bp. Honvédban, utóbbival az utánpótlás-válogatottban szerepelt együtt.

Az FC Lugano 25 fordulót követően a svájci bajnokság hetedik helyén áll, az osztályozótól és a dobogótól is egyaránt nyolcpontos távolságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik