Honvéd: az igazgató szerint fejlődik a magyar futball

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 20:34
Fabio Cordella szerint fejlődik a magyar labdarúgás – a Budapest Honvéd nemzetközi igazgatója a tuttomercatoweb.com-nak adott hosszabb interjút. Cordella megerősítette információinkat is, melyek szerint megegyeztek Nicola Canziannal, a 21 éves Atalanta-nevelésű olasz balhátvéddel.

„Fejlődik a magyar futball. A Videoton kiválóan teljesített az Európa-ligában, mi pedig az Anzsi Mahacskalától kaptunk ki a sorozatban – fogalmazott Fabio Cordella, a Budapest Honvéd nemzetközi igazgatója. – 48 órán belül bejelentünk egy új igazolást, aki egy 22 éves, Atalanta-nevelésű futballista.”Fabio Cordella, a Budapest Honvéd nemzetközi igazgatója. – 48 órán belül bejelentünk egy új igazolást, aki egy 22 éves, Atalanta-nevelésű futballista.”

Cordella a Honvéd céljairól elmondta, a fővárosi klub megcélozta az Európa-liga selejtezőjébe való bejutást ebben a szezonban is, illetve minél tovább szeretne jutni a Ligakupában és a Magyar Kupában is.

A nemzetközi igazgató hozzátette: vitatható körülmények között esett ki az ifjúsági csapat a Viareggio-kupából, ennek ellenére jövőre is részt vesz a tornán az együttes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik