Honvéd: a ciprusi Omoniához igazolt a kispestiek alapembere

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.25. 13:31
A ciprusi élvonalbeli Omonia Nicosia bejelentette, hogy szerződtette a Honvédtól távozó horvát védőt, Ivan Lovricot.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a 28 éves Ivan Lovric nem hosszabbítja meg a szerződését, és három év után távozik a Budapest Honvédtól.

A Kispesten évekig alapembernek számító játékos iránt az NB I-ből és külföldről is volt érdeklődés, végül a ciprusi Omoniával egyezett meg. Arról egyelőre nincs hír, hogy mennyi időre kötelezte el magát.

A ciprusi csapat nem először igazolt korábbi NB I-es játékost. Az Omoniában futballozik a máltai, volt ferencvárosi légiós, André Schembri és a magyar válogatott Leandro is, míg korábban az Omonia szerződtette a Videotontól a brazil André Alvest is.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Czár Richárd (Sopron – kölcsönből vissza), Délczeg Gergely (MVM-Paks – kölcsönből vissza), Erdélyi László (Sopron – kölcsönből vissza), Abdul Kader Keita* (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Kandia Traoré (elefántcsontparti, csapat nélkül, legutóbb Caen – Franciaország), Souleymane Youla (guineai, RFC Tournai – Belgium)
Távozott/távozhat: Emiliano Bonazzoli (olasz, ?), Drissa Diarra (mali, Chiasso – Svájc ?), Alekszandar Ignjatovics (szerb, ?), Kovács János (?), Ivan Lovric (horvát, Omonia Nicosia – Ciprus), Arturo Lupoli (olasz, ?), Borizs Zsivanovics (szerb, ?)
Kiszemeltek:
*április végén érkezett

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik