Haladás: Ugrai bombagóljával üzent, mindig kezdő lenne

Vágólapra másolva!
2012.11.19. 12:54
Ugrai Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás csapatának fiatal játékosa a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott a Honvéd ellen lőtt góljáról, és reméli, ezek után bent tud maradni a kezdőben.

Mint ismeretes, a Haladás 1–1-es döntetlen játszott a Honvéddal az NB I 15. fordulójának záró mérkőzésén, ahol a 66. percben sikerült egyenlítenie a szombathelyieknek Ugrai Roland bombagóljának köszönhetően.

„Nem izgultam a meccs előtt, sokkal inkább egészséges drukk volt bennem, nagyon vártam a kezdést – nyilatkozta a fiatal játékos a haladas.hu-nak. – Sajnos a meccs elején valamiért nem hittük el, hogy lehet keresnivalónk, a hazaiaknak voltak nagyobb helyzetei."

„Halmosi Peti dobta be a labdát, Nagy Gabihoz került, én elkértem, majd befelé vezettem, és előttem a hosszú sarok irányába – szerencsére bement. Nem mondom, hogy pont így terveztem, de az tény, hogy a kapu bal oldalát céloztam meg. A lövés végén elcsúsztam, így nem tudtam pontosan irányítani a labdát."

Ugrai arról is nyilatkozott, hogy szeretne minél többet a kezdőcsapatban lenni, de tudja, hogy ehhez neki kell mindent megtennie.

„Mindent megteszek, hogy bent ragadjak a kezdőben, azt hiszem ilyen lehetőségem, mint most, nem lesz még egyszer. Sőt, remélem, nem csak az őszi két meccsen, hanem tavasszal is komolyan számol velem a mester."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik