Haladás: „Pogbával jó barátok vagyunk, sokat beszélgetünk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.09. 08:27
Laurentiu Branescu, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás Torinóból kölcsönvett román kapusa az utanpotlassport.hu-nak beszélt arról, hogyan került Magyarországra, és mik a céljai új együttesénél.

Mint beszámoltunk róla, Laurentiu Branescu, a Juventus román kapusa a szezon végéig került a szombathelyi együtteshez.Mint beszámoltunk róla, Laurentiu Branescu, a Juventus román kapusa a szezon végéig került a szombathelyi együtteshez.

„Tudtam is, meg nem is, hová jövök. A Haladásról már hallottam korábban, az NB I-et viszont még nem ismerem, de abban biztos vagyok, hogy jól fogunk szerepelni. Még az út elején járok, rengeteget kell tanulnom. A legfontosabb a játéklehetőség, illetve az, hogy segítsek aktuális csapatomnak. Ezzel hívhatom fel magamra a figyelmet, így lehetek sikeres. A fontos most az, hogy mindenképpen első osztályú csapatban játszhassak. Az mindegy volt, hogy melyik országban. Örülök, hogy itt is kipróbálhatom magamat” – mondta az utanpotlassport.hu-nak Branescu, aki arról is beszélt, milyen kapcsolatban van a Juventus játékosaival.

„A legtöbbjükkel munkakapcsolatban, de Paul Pogbához kötődöm, jó barátok vagyunk. Hasonló korú, mint én, és nagyon sokáig szobatársak voltunk. Azóta is sokat beszélünk telefonon, hogy Szombathelyre kerültem. Rengetegen szeretnének azokba a magasságokba eljutni, mint Gianluigi Buffon, ám nehéz megmondani, hogy tényleg elérhetem-e a szintjét. Egy biztos, mindent elkövetek ennek érdekében. De nemcsak ez az álmom, szeretnék a román felnőttválogatottban szerepelni” – tette hozzá a román kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik