Haladás: Kenesei ismét edzett, de még nem döntött a jövőjéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.07. 09:40
Igent és nemet sem tud még mondani a szombathelyiek ajánlatára Kenesei Krisztián. Emlékezzünk rá, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetősége jelezte, meghosszabbítaná a 36 esztendős támadó nyáron lejáró szerződését. A rutinos játékos ugyanakkor gondolkodási időt kért, mondván, sok mindent mérlegelnie kell, mielőtt újból elkötelezné magát a klubhoz.

„Egy rossz szavam sem lehet a vezetőkre – ismerte el Kenesei Krisztián. – Annak ellenére leültek velem tárgyalni, és ajánlatot tettek, hogy a sérülésem miatt a tavasszal egyetlen élvonalbeli mérkőzésen sem léphettem pályára. Sok mindent át kell gondolnom, mielőtt választ adok. Az egyik, mondhatni legfontosabb szempont, hogy játszani szeretnék. Érzek még magamban annyi erőt és elszántságot, hogy rendszeresen pályára lépjek az élvonalban."

Nem arról van szó, hogy a Haladás vezetősége sürgetné a játékosát, hiszen vannak lényegesebb kérdések is a hosszabbításnál.

„Fontosnak tartjuk, hogy »Kenő« visszanyerje a régi erejét – mondta Tóth Miklós ügyvezető. – Reméljük, a sérülése már a múlté, szeretnénk, ha ismét teljes erőbedobással készülne. Ezért is örömteli, hogy hétfőn ismét a nagycsapattal edzett."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik