Haladás: fegyelmi eljárás indítását kérte a klub a DVTK védője ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.10. 21:20
Mint arról beszámoltunk, az elmúlt hétvégén rendezett DVTK–Haladás bajnokin súlyos sérülést szenvedett Michael Rabusic, a vendégek télen igazolt cseh válogatott csatára, s emiatt klubja a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságához fordult.

A találkozó 28. percében a DVTK védője, Dejan Karan hátulról csúszott be Michael Rabusicnak, akit azonnal le is kellett cserélni, míg a diósgyőri légiós sárga lapot kapott Karakó Ferenc játékvezetőtől.

Másnap aztán kiderült, hogy a cseh támadónak a szerelési kísérlet következtében eltörött a sípcsontja. A kórházi vizsgálatok után be is gipszelték a lábát, így minimum hat hét kihagyás vár rá, vagyis ebben a szezonban már nem szerepelhet.

A Haladása honlapján jelezte, hogy a klub hétfőn hivatalosan, levélben fordult az MLSZ fegyelmi bizottságához, amely levélben kérte a diósgyőriek légiósa ellen a fegyelmi eljárás megindítását. A fegyelmi bizottság keddi ülésén nem foglalkozott az üggyel – nyilván a szombathelyi posta nem érkezett meg a szövetségbe.

Amúgy szintén a szombathelyiek hivatalos honlapja az, amely szerint a DVTK vezetőedzője a találkozót követően sportszerűen elnézést kért a sérülés miatt a Haladás vezetőedzőjétől, Michal Hipptől. Dejan Karan viszont nem jelentkezett, sem a sérült játékosnál, sem a klubjánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik