Haladás: a Juventus kapusa hétfőtől a csapattal edz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.17. 13:49
Hétfőtől a Haladással edz Laurentiu Branescu, a Juventus román kapusa. Mint két hete megírtuk, van rá esély, hogy a 20 éves kapus az NB I-ben folytassa pályafutását.

A Haladás honlapja megerősítette, hogy Branescu szombaton Pozsonyba repült, ahonnan Szombathelyre utazik, és hétfőtől vesz részt a csapat edzésein. A Juvéval 2011-ben, 17 évesen szerződést kötő románnak a Juve Stabia és a Virtus Lanciano után a Haladás lehet a harmadik klubja, amely kölcsönveszi.

A Juvéval pénteken 2019-ig szerződést hosszabbító Branescunak Gianluigi Buffon, a torinóiak első számú kapusa a saját kesztyűjét adta kabalának, s sok sikert kívánt neki – írta a Haladás honlapja.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Nagy Patrik (SV Seligenporten – Németország)
Kölcsönbe érkezők: Raffaele Alcibiade (olasz, Bp Honvéd)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Laurentiu Branescu (román, a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdona – Olaszország), Dudás Ádám (Győri ETO), Andrea Mancini (olasz, Bp. Honvéd, szabadon igazolható), Leandro Martínez (olasz-argentin, Győri ETO), Mohl Dávid (PMFC), Davide Petrucci (olasz, CFR Cluj – Románia)
Távozók: Dvorschák Gábor (Mezőkövesd), Szakály Attila (ZTE FC)
Kölcsönbe távozók: Andrij Jefremov (ukrán, OFC Russel Gabcíkovo, Bős – Szlovákia)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak:Gyűrű László (lejár a szerződése), Kulcsár Kornél (Mezőkövesd – kölcsön után végleg?), Radó András (érdeklődnek iránta: külföld), Skriba Máté (Veszprém után ZTE?), Zamostny Balázs (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik