Haladás: a Dinamo csatára lehet a titkos kiszemelt gólvágó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.26. 11:27
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás gólerős csatárt keres, és Artner Tamás vezetőedző úgy nyilatkozott, képben van egy román válogatott futballista a szombathelyieknél. A Nemzeti Sport Online információi szerint a Dinamo Bucuresti támadója, Andrei Cristea lehet a kiszemelt.

Román forrásunk, aki a helyi labdarúgást rendkívül jól ismeri, úgy véli, a 29 éves korábbi román válogatott játékosra illik a legjobban Artner jellemzése, aki úgy fogalmazott, 15-szörös válogatott, 200 élvonalbeli meccsen 60 gólt szerző támadót csábítanak.

A Romániában többek között a Steaua Bucurestiben is szereplő Cristea játszott már légiósként: a német másodosztályban futballozott a Karlsruhe színeiben.

A csatár a legutóbbi idényben 19 bajnokin lépett pályára a Dinamóban, és egy gólt szerzett, ám informátorunk szerint a szakmai stáb már nem számol vele, ezért könnyen lehet, hogy elengedik a nyáron.

Cristea neve egyébként néhány hete a Paulo Sousa vezette izraeli Maccabi Tel-Avivnál is felvetődött, amely a Győri ETO-t búcsúztatta a Bajnokok Ligájában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik