Győr: Kamberről még tárgyalnak a ZTE-vel, más változás nem várható

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2012.02.20. 16:40
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Győri ETO szerződtetni kívánja a ZTE középpályását, a szerb Djordje Kambert. A Nemzeti Sport Online megtudta, a futballistáról továbbra sem mondtak le a győriek.

„Kamberről még továbbra is tárgyalunk, egyéb változás már nem várható a keretben" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a Győri ETO ügyvezetője, Klement Tibor.

Az ETO korábban Pátkai Mátét és Varga rolandot szerződtette, míg a távozott rovatban főképp olyan futballisták szerepelnek a győrieknél, akiket kölcsönadtak más kluboknak.

TÁLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezett: Giorgi Ganugrava, Lasa Totadze (mindkettő grúz, Lombard Pápa – kölcsönből vissza), Pátkai Máté (MTK Budapest), Varga Roland (Brescia – Olaszország)
Távozik/szabadon igazolható: Berde István (romániai, Gyirmót FC), Nicolas Ceolin (brazil, Bp. Honvéd – kölcsönbe), Arsene Copa (gaboni, Szigetszentmiklósi TK?), Giorgi Ganugrava (grúz, ZTE FC?), André Lamas (brazil, ?), Mihai Nicorec (román, ZTE FC?), Lasa Totadze (grúz, FC Dila Gori – Grúzia, kölcsönbe vagy végleg)
Akivel tárgyalnak: Djordje Kamber (szerb, ZTE FC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik