nemzetisport.hu
2014.07.01 16:16 Frissítve: 2015.03.13 02:31

FTC: „Vagy szeretnek vagy utálnak, ez ilyen közeg” - Józsi

Amint arról korábban már beszámoltunk, Józsi György mától már nem a Ferencváros labdarúgója. A korábbi csapatkapitány a jövőjéről és a ferencvárosi éveiről nyilatkozott is a Nemzeti Sport Online-nak.

 

„Egyelőre nincs konkrét megkeresés, de az igaz, hogy Pesten képzelem el a folytatást" – erősítette meg a Nemzeti Sport Online értesülését Józsi György, a Ferencvárostól távozó középpályás.

Információink szerint a játékos iránt érdeklődött a ZTE, de szívesen látnák a Vasasnál is.

„Zalaegerszegről már hívtak, de mivel pesti folytatásban gondolkodom, egyelőre nemet mondtam. Azt viszont nem zárom ki, hogy az NB II-ben folytatom, ám hosszú még az átigazolási időszak, jelenleg külön, csapat nélkül tréningezek, nincsenek konkrétumok a jövőmmel kapcsolatban" – fogalmazott a középpályás, aki négy év után távozott a Ferencvárostól.

A jövőről tehát még korai beszélni, a ferencvárosi időszakát viszont szívesen összegezte. Kérdésünkre válaszolva a klubot körülvevő közegről is beszélt, arról, hogyan viszonyultak hozzá a szurkolók, érezte-e, hogy a játékával megosztja a drukkereket (a különböző fórumokon sok kritikát kapott még akkor is, amikor csapatkapitány volt).

„Annak ellenére, hogy Thomas Dolltól kevés lehetőséget kaptam, jó szájízzel jöttem el a Ferencvárostól, szívesen gondolok majd vissza az itt eltöltött négy évre. Azt pedig tiszteletben tartom, hogy az új edző nem velem képzelte el a csapatot. A szurkolókkal kapcsolatban hozzám nem jutottak el negatív visszhangok, de hát a Ferencváros már csak egy ilyen végletes közeg, vagy utálnak, vagy szeretnek valakit. Ám én ezzel sosem foglalkoztam, igyekeztem a legjobbat kihozni magamból, a teljesítményemmel elfogadtatni magamat" – nyilatkozta Józsi György.

 

2023.12.10 23:30:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A magyar élvonalban a központi támogatás sem kínál elég szakmai motivációt ahhoz, hogy a csapatoknál a fiatalok kifogáskeresés nélkül beférjenek az öltözőbe – lám, néhol már a harmadosztályúba sem… Szóval, igaza van Csank Jánosnak: őt már hiába küldik be a szórakozóhelyre, hogy ő a világ legjobb palija…

2023.12.10 23:14:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Akik hisznek a magyar játékosokban, bizonyára örvendtek a megérdemelt sikernek.

2023.12.10 23:16:42

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.12.10 15:42:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Nagyobb volt a tűz, mint a füst: a tabella élén telel a címvédőnek odahaza három gólt vágó, lelkesen harcoló Paks.

2023.12.10 14:49:54

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A hazaiaknak 19 lövés is kevés volt a gólhoz, a hajrában Kodro és Christensen is betalált – Kuttort pedig kiállították.