FTC: Thomas Doll üzent korábbi csapatának – VIDEÓ

Vágólapra másolva!
2019.05.23. 22:19
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros korábbi trénere, Thomas Doll videoüzenet formájában gratulált a bajnoki címhez, valamint sok sikert kívánt a nemzetközi kupaporondon a Fradinak.

„Kedves barátaim a Ferencvárosnál – kezdte videoüzenetét a Hannover vezetőedzője. – A szurkolóknak, a munkatársaknak és természetesen a játékosoknak jókívánságaimat küldöm a harmincadik bajnoki cím alkalmából. Az első öt mérkőzésnél még én is ott lehettem, nagyon örülök a sikereteknek. Élvezzétek ki ezt az időszakot, és sok szerencsét kívánok nektek a Bajnokok Ligája selejtezőjében! A ti Thomasotok, Hannoverből.„Kedves barátaim a Ferencvárosnál – kezdte videoüzenetét a Hannover vezetőedzője. – A szurkolóknak, a munkatársaknak és természetesen a játékosoknak jókívánságaimat küldöm a harmincadik bajnoki cím alkalmából. Az első öt mérkőzésnél még én is ott lehettem, nagyon örülök a sikereteknek. Élvezzétek ki ezt az időszakot, és sok szerencsét kívánok nektek a Bajnokok Ligája selejtezőjében! A ti Thomasotok, Hannoverből.

Doll a 2018–2019-es idény 5. fordulója után közös megegyezéssel távozott a Ferencváros kispadjáról, majd január végén nevezték ki a Hannover élére. A Bundesligában viszont nem sikerült benntartania a csapatot, így jövőre a másodosztályban kezdi a nagy múltú együttes a következő szezont. Azt egyelőre nem tudni, hogy Doll-lal, vagy Doll nélkül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik