FTC: Szkopjéból érkezhet új védekező középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.25. 16:19
null
Szpirovszki (középen) az El-csoportkör előtt elhagyja a Vardart (Fotó: AFP)
Macedón sajtóhírek szerint az Európa-liga csoportkörébe bekerülő macedón Vardarból érkezhet új játékos a Ferencvároshoz. A 27 éves Sztefan Szpirovszki posztját tekintve védekező középpályás, és alapembernek számított a szkopjei csapatban.

Az NSO információja szerint a felek már mindenben megegyeztek egymással, így hamarosan bejelenthetik az érkezését a Fradinál.

Ezzel vág egybe a sport1.mk beszámolója is. Az oldal arról ír, hogy Szpirovszki már nem is tért vissza Szkopjéba a csapattal a Fenerbahce ellen sikerrel megvívott El-selejtezőt követően, hanem Isztambulban maradt, ahonnan Budapest felé veszi az irányt, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, majd aláírja szerződését az FTC-vel, sajtóhírek szerint két évre.

Szpirovszki alapember volt a Vardarban az előző idényben, de a klubnál az elmúlt időszakban már felkészültek a távozására, ugyanis közel kerültek a jelenleg a lengyel Korona Kielcében szereplő szerb Vanja Markovics megszerzéséhez.

A Bitolában született Szpirovszki először a helyi FK Peliszter színeiben szerepelt, majd megfordult a szerb Borac Csacsak, a macedón FK Rabotnicski és a bolgár PFK Beroe együtteseiben, mielőtt 2015 elején a Vardarhoz került.

Szpirovszki 2011. augusztus 10-én mutatkozott be a macedón válogatottban, eddig 15 mérkőzésen kapott lehetőséget, és egy gólt szerzett.

A macedón oldal megemlíti, hogy Szpirovszki értékét 600 ezer euróra teszi az átigazolásokra szakosodott Transfermarkt, így az eladásával anyagilag jól járhat a Vardar.

Úgy tudjuk, a Fradinál még belső védő, támadó középpályás, illetve szélső is képbe kerülhet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik