FTC: Stieber a Fradiban? Megjött a válasz Hamburgból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.09. 14:02
null
Stieber Zoltán ügyében Thomas Doll még nem vette fel a kapcsolatot Bruno Labbadiával (Fotó: AFP, archív)
Bruno Labbadia, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg vezetőedzője reagált a Ferencvárost irányító Thomas Doll nyilatkozatára, amely szerint a Fradi trénere szívesen szerződtetné a HSV-nál kevés játéklehetőséghez jutó Stieber Zoltánt.

 

„Napirenden szerepel az ügy, és hamarosan megtudjuk, vajon lehetséges-e az átigazolása. Talán van esélyünk” – mondta Thomas Doll a minap a Hamburger Morgenpostnak.

ŐK IS VIHETIK STIEBERT
A 90min.com nevű német szakportál cikket közölt arról, hogy mely csapatok szerezhetik meg Stieber Zoltánt. A Ferencváros mellett négy német klubot, a Fortuna Düsseldorfot, a Kaiserslauternt, az Eintracht Frankfurtot és a Hannovert említették meg.

Az FTC vezetőedzője abban reménykedik, hogy az Európa-bajnoki szereplés miatt Stieber mindenképpen olyan csapathoz akar kerülni a téli átigazolási időszakban, amelyben rendszeres játéklehetőséghez jut.

Bruno Labbadia, a HSV trénere a hamburgi napilap megkeresésére reagált Doll szavaira.

„Ha Thomas érdeklődik Stieber iránt, lépjen velem kapcsolatba. Jóban vagyunk egymással” – mondta Labbadia, aki elárulta, a közelmúltban SMS-ben gratulált kollégájának a Ferencváros jó szerepléséhez.

Stieber Zoltán 2017 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkezik Hamburgban. A szélső a 2015–2016-os idényben csupán két bajnokin kapott lehetőséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik