FTC: Örök élménnyel gazdagodtam – Gróf Dávid elköszönt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.09.05. 13:06
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros kölcsönadta harmadik számú kapusát, Gróf Dávidot a Debreceni VSC-nek – a tavaly a Honvédtól szerződtetett játékos a közösségi oldalán köszönt el az FTC szurkolóitól, vezetőitől, csapattársaitól. 

„Szeretném nektek megköszönni az elmúlt bő egy évet! Ahogy és amilyen gyorsan befogadtatok, a rengeteg szeretetet, amit kaptam, egy örök élménnyel gazdagodtam! Büszke vagyok rá, hogy a mezeteket viselhettem, hogy részese lehettem a 31. bajnoki címnek! További nagyon sok sikert kívánok nektek!” – írta az instagramon Gróf Dávid.„Szeretném nektek megköszönni az elmúlt bő egy évet! Ahogy és amilyen gyorsan befogadtatok, a rengeteg szeretetet, amit kaptam, egy örök élménnyel gazdagodtam! Büszke vagyok rá, hogy a mezeteket viselhettem, hogy részese lehettem a 31. bajnoki címnek! További nagyon sok sikert kívánok nektek!” – írta az instagramon Gróf Dávid.

A kapus tavaly nyáron szerződött a Honvédtól a Ferencvároshoz, melynél tíz tétmérkőzésen kapott lehetőséget az első számú kapuvédő, Dibusz Dénes mellett. A nyáron Bogdán Ádám személyében újabb kapust igazolt a Ferencváros, ezek után Grófot az új idényben tétmeccsre már nem nevezte az FTC, így nem meglepő, hogy távozott. Az NB II-es DVSC pénteken jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette Grófot az FTC-től.  

Kedves Ferencváros szurkolók, csapattársak, stábtagok és vezetők! Szeretném nektek megköszönni az elmúlt bő egy évet! Ahogy és amilyen gyorsan befogadtatok, a rengeteg szeretetet amit kaptam, egy örök élménnyel gazdagodtam! Büszke vagyok rá, hogy a mezeteket viselhettem, hogy részese lehettem a 31. bajnoki címnek! További nagyon sok sikert kívánok nektek!#DG99 #Gróf99

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik