FTC: megtartotta első edzését az új holland edző - fotók

Vágólapra másolva!
2012.08.21. 19:53
null
Moniz megtartotta az első edzését a Fradinál (Fotók: Veres Viktor)
Mint arról korábban már beszámoltunk, a holland Ricardo Moniz váltja a távozó Détári Lajost a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kispadján. Az új vezetőedző délután már megtartotta első edzését is, a támadásokat gyakoroltatta – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Délelőtt érkezett Magyarországra, délután pedig már meg is tartotta első edzését az új holland edző, Ricardo Moniz.

A fradi.hu beszámolója szerint a szakember a másfél órás tréningen főleg támadásvezetéseket gyakoroltatott a labdarúgókkal, és nagy vehemenciával vetette bele magát a munkába.

A szokásos bemelegítést követően a labdarúgók pozíciós feladatokat, majd támadásvezetéseket gyakoroltak. Moniz – ha a kivitelezés minősége úgy kívánta – többször is megszakította a tréninget, és személyre lebontva elmagyarázta, hogy pontosan mire gondolt.

Az új vezetőedző a teljes tréning alatt hajtotta a játékosokat, a gyakorlatokat közvetlen közelről figyelte, hangos szóval osztogatta a tanácsokat, és egy-egy szép mozdulat, lövés, vagy meglátást követően elégedetten csapta össze tenyerét.

Egy-egy gyakorlat végén a holland tréner összehívta a játékosokat, és hevesen gesztikulálva összegezte a látottakat, felhívta a figyelmet a hibákra.

RICARDO MONIZ MEGTARTOTTA ELSŐ EDZÉSÉT A FRADINÁL

A FradiMedia videója

Az új holland edző meg is mutatta, hogyan képzeli el a végrehajtandó feladatokat
Az új holland edző meg is mutatta, hogyan képzeli el a végrehajtandó feladatokat
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik