FTC: Gruborovics sorsa eldőlt, Pericsről később döntenek

Vágólapra másolva!
2012.08.23. 17:42
null
Gruborovics (jobbra) nem lesz a Ferencváros játékosa
A Nemzeti Sport Online megkeresésére Vámos Zoltán, az élvonalbeli Ferencváros labdarúgócsapatának kommunikációs igazgatója elmondta, a klub nem szerződteti a korábban próbajátékon szereplő Birtalan Botondot, Králik Csabát és a namíbiai Wilko Rissert sem. Eldőlt, hogy a Finnországban futballozó Gruborovics Tamás nem lesz a zöld-fehérek játékosa. Milan Perics ügyéről később ad tájékoztatást a klub.

 

Nem kap szerződést a Ferencvárostól a legutóbb a romániai FC Bihor Oradeában futballozó Birtalan Botond. Az előző idényt a szlovákiai DAC-ban töltő Králik Csaba sem lesz az FTC játékosa, csakúgy, mint a namíbiai Wilko Risser, akit szintén nem igazoltak le a IX. kerületiek.

Eldőlt, hogy a finn élvonalbeli Jyväskylä labdarúgócsapatában szereplő Gruborovics Tamás nem lesz a Ferencváros játékosa.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Milan Perics a Videotontól a Ferencvároshoz szerződhet. Vámos Zoltán érdeklődésünkre elmondta, hogy ha a tárgyalások a megfelelő mederbe jutottak, azonnal tájékoztatást ad a klub, ám az új vezetőedző, Ricardo Moniz érkezésével további erősítések várhatók.

A Détári Lajost váltó holland szakember szerződésének részleteiről – hány évre érkezett a Ferencvároshoz – szintén később ad tájékoztatást a klub.

FERENCVÁROS
Érkezők: Alekszandar Alempijevics (szerb, Kecskeméti TE), Böde Dániel (MVM Paks), Bölcsföldi Viktor (Szigetszentmiklósi TK – lejárt a kölcsönszerződése), Vladan Csukics (szerb, Kecskeméti TE), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa), Lannert Bence (Szigetszentmiklósi TK –lejárt a kölcsönszerződése), Máté János (Videoton II), Menyhárt Attila (REAC), Mester Tamás (Budaörs –lejárt a kölcsönszerződése), Nehéz Máté (MTK Budapest, utánpótlás), Orosz Márk (Szeged 2011), Simita Gergő (Csorna)
Távozik/távozhat: Liban Abdi (szomáliai-norvég, Olhanense – Portugália), Balog Zoltán (Gyirmót FC), Junior (brazil, AZAL – Azerbajdzsán), Kulcsár Dávid (MVM Paks), Lisztes Krisztián (Szeged 2011), Maróti Béla (Lombard Pápa TFC), Mester Tamás (FC Glifada – Görögország), Héctor Morales (argentin, Estudiantes – Argentína, lejárt a kölcsönszerződése), Oláh Lóránt (Kaposvári Rákóczi – lejárt a kölcsönszerződése), Pölöskey Péter (Coventry City – Anglia ?), Rósa Dénes (?), Marko Simic (horvát, ?), Végh Zoltán (visszavonul), Zsivoczky Norbert (Szigetszentmiklós – kölcsönben)
Kiszemeltek: Milan Perics (Videoton)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik