FTC: közlemény a szektorcseréről és a jegy visszaváltásáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.24. 17:57
A Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Sports Hungary Kft. közleményt adott ki a Ferencváros következő három hazai mérkőzésével kapcsolatban, miután az MLSZ jóváhagyta a B1, a B2, a B3 és a C1 szektor bezárását.

A közlemény szerint a következő három bajnokin csak az A típusú szurkolói kártyával rendelkező bérletesek és jegyvásárlók foglalhatnak helyet másik szektorban (D3 és D4), a B típusút birtoklók (akik nemrég békültek ki a klub vezetőivel, és a vénaszkenneres beléptetés nélkül is bemehetnek a stadionba) nem.csak az A típusú szurkolói kártyával rendelkező bérletesek és jegyvásárlók foglalhatnak helyet másik szektorban (D3 és D4), a B típusút birtoklók (akik nemrég békültek ki a klub vezetőivel, és a vénaszkenneres beléptetés nélkül is bemehetnek a stadionba) nem.

Utóbbiak visszaválthatják a jegyüket, ha december 2-ig elindítják a visszatérítés folyamatát. Az online vásárlóknak a vásárláskor megadott személyes és banki adatokat kell újra megadniuk, míg a személyesen jegyet váltóknak a blokkot kell felmutatniuk ahhoz, hogy visszakapják a belépő árát.

Ugyanez vonatkozik azokra is, akik A típusú szurkolói kártyával vásároltak jegyet, de nem akarnak a másik szektorban helyet foglalni.

A közleményt ide kattintva olvashatja el.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik