FTC: ismét hírbe hozták a csapattal a szerb középpályást

Vágólapra másolva!
2020.01.14. 16:21
null
Szerb középpályást hoztak hírbe a Ferencvárossal(Fotó: wtk.pl)
Kedden lengyel forrásokban is megjelent, amiről már decemberben írtak Szerbiában, hogy a Crvena zvezda 29 éves védekező középpályása, Dusan Jovancsics szerepel a Ferencváros kiszemeltjei között, a wtk.pl híre szerint a játékos másik kérője a lengyel Lech Poznan.

 

A wtk.pl keddi hírében szerb forrásra, egész pontosan a Novostira hivatkozva ír arról, hogy a Ferencváros mellett a Lech Poznan is szerződtetné a Crvena zvezda 29 éves védekező középpályását, Dusan Jovancsicsot. A lengyel oldal ugyanakkor hozzáteszi, hogy a futballista életkora és a Lech fiatalokra építő játékospolitikája miatt kevésbé tartják valószínűnek ezt az átigazolást.

A szerb sajtóban már decemberben hírbe hozták a 2.5 millió euróra taksált Jovancsicsot a Ferencvárossal. A középpályás a jelenlegi idényben 21 tétmeccsen szerepelt a belgrádiaknál, egy gólt szerzett, a szerződése 2021-ig szól a Crvena zvezdánál.

A Ferencvárostól a télen várhatóan távozik az ukrán védekező középpályás, Danilo Ihnatenko, de a visszatérő brazil Somália személyében már érkezett olyan játékos, aki számításba vehető a poszton. Arról nem ír a Novosti sem, hogy a decemberi hírek óta történt volna előrelépés az ügyben.

A Ferencváros labdarúgócsapata átigazolási sajtóhíreket nem kommentál.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:Somália(Wergiton do Rosário Calmon, brazil, al-Sabab – Szaúd-Arábia), Szánthó Regő (ETO FC Győr), Vécsei Bálint (FC Lugano – Svájc)
Kölcsönbe érkezők:
Gastón Andrés Lódico (argentin, Club Atlético Lanús – Argentína)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Csontos Dominik
Kiszemeltek:
Távozók: Marten Wilmots (belga, Triglav Kranj – Szlovénia)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Danilo Ihnatenko (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, ?)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Priskin Tamás

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik