FTC: így talált Ramírezre a posztra igazoló FK Krasznodar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.17. 10:10
null
Cristian Ramírez (balra) épp azt játssza, amire az FK Krasznodarnak szüksége van (Fotó: Szabó Miklós – archív)
Az orosz FK Krasznodar posztra szeretne játékost igazolni, és a 2015 januárja óta a Ferencvárosban futballozó Cristian Ramírez személyében találta meg – árulta el Makszim Buznyikin, az FK Krasznodar nemzetközi ügyekért felelős vezetője a Nemzeti Sportnak.

Cristian Ramírez másfél millió euróért szerződik Krasznodarba.

„A menedzserek a figyelmünkbe ajánlották, mi megnéztük, majd megmutattuk a felvételeket Igor Salimov vezetőedzőnek, aki rábólintott a játékos érkezésére – felelte lapunk érdeklődésére Makszim Buznyikin, korábbi orosz válogatott futballista. – A szakmai stáb a védelem bal oldalára keresett gyors, támadásokat segítő labdarúgót, és Cristian Ramírez éppen ilyen.”

Az ecuadori játékost január 9-én várják orvosi vizsgálatra, és akkor a fogászati ellenőrzéstől kezdve a szemészeten át ultrahangos vizsgálat is vár a kiszemeltre.

„Január elején az Emírségekbe utazik edzőtáborba a csapat, hogy megkezdje a felkészülést a Fenerbahce elleni Európa-liga-párharcra – mondta végezetül az orosz klub vezetője. – Nem titkoljuk, az idén a klub számára fontosabb a nemzetközi siker, mint a bajnokság.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik