FTC: „Hogy mennyire jó a lábam, az csak az edzőtáborban fog kiderülni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.06. 09:48
Nagyon várja már az edzőtábort, egyúttal a visszatérést Otigba Kenneth, a Ferencváros védője, aki sérülése miatt csupán négy mérkőzésen kapott lehetőséget a mögöttünk hagyott idényben.

A kétszeres magyar válogatott védő az őszi szezon utolsó két meccsén tért vissza korábbi sérüléséből, ám ezt követően decemberben ismét megsérült. Januárban, Londonban újra megműtötték, és tavasszal már nem is léphetett pályára.

„Nagyon várom már az edzőtábort – mondta Otigba a FradiMédiának szerdán, amikor a játékosok a fizikai és pszichológiai felmérésekkel megkezdték a felkészülést a következő idényre. – Külön program alapján készültem, az utóbbi hetek arról szóltak, hogy erősítsem a lábamat és magamat is. Fitt vagyok, jó állapotban érzem magam, de az, hogy mennyire jó a lábam, az úgyis csak az edzőtáborban fog kiderülni. Mindent megteszek azért, hogy mielőbb felvegyem a csapat ritmusát és visszatérhessek.”

A csapat pénteken kel útra, júniusban kétszer is Ausztriában edzőtáborozik. A sérülésből felgyógyuló Otigba Kenneth is társaival tart.

„Nem érzek semmi különlegeset a hosszú kihagyásom miatt az elutazás előtt. Számomra az utóbbi egy év arról szólt, hogy megpróbáljam magamból a maximumot kihozni, Ausztriában is ez lesz a cél.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik