FTC: Csercseszov üzent a motiválatlan játékosoknak – videó

Vágólapra másolva!
2021.12.22. 14:48
null
Sztanyiszlav Csercseszov ismét kiemelte a csapatszellem és a munka fontosságát (Fotó: Fradi.hu)
A Fradi.hu videójában bemutatta, hogyan telt Sztanyiszlav Csercseszov első napja a Ferencvárosnál. Az NB I-es címvédő új vezetőedzője a csapatszellemről, a motiválatlanságról és a szurkolókról is beszélt. 


Korábban a Fradi.hu-n már olvasható volt egy részlet az orosz trénerrel készített bő interjúból, ezúttal pedig fény derült az FTC-nél eltöltött első napjának részleteire. Csercseszov reagált arra, hogy elődje, Peter Stöger többször is említette, hogy futballistái nem voltak elég motiváltak.

„Ha egy játékost nem érdekli a munkája, azzal nem tudok mit kezdeni. Meg kell legyen az érdeklődése az iránt, amit csinál, mert ha megvan, akkor folyamatosan motivált lesz. Érdeklődés nélkül nincs motiváció. Ha egy játékos nem eléggé motivált a munkájában, akkor lehet, hogy a klub elnöke sem lesz majd eléggé motivált abban, hogy kifizesse a bérét...” – mondta.

„Múlt héten jó pár meccsét megnéztem a Fradinak, és volt, ami tetszett, de volt, ami nem. Nem szeretnék senkit sem kiemelni, mert nem sakkról, hanem csapatjátékról beszélünk. Ebben a csapatban mindenkinek egyet kell akarnia, a közös célért kell küzdenie. „Egy játékos igazán jó csakis akkor lehet, ha a csapat is az. Nagyon fontos tehát a csapatszellem.”

Ezt követően kitért a Fradi előtt álló közeli célokra és a szurkolókra is.

„Bajnokok akarunk lenni, ez nem kérdés, mivel jövőre ismét a Bajnokok Ligájában szeretnénk szerepelni. Tudom, hogy ez nagyon nehéz feladat, de ehhez az első lépcsőfok a bajnoki cím megvédése. Láttam az utolsó meccseken, hogy nem voltak telt házasak, de bízom benne, hogy a sok munka meghozza majd a gyümölcsét, s nem csak az eredmények jönnek majd, hanem a drukkerek is – vissza a stadionba.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik