FTC-Chelsea: Az esemény és a meccs is fontos nekünk - Cahill

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 17:15
null
Cahill reméli, hogy kiváló összecsapást játszhatnak a zöld-fehérekkel (Fotó: Action Images)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vasárnap avatja fel új stadionját, ellenfele az angol Premier League-ben szereplő Chelsea lesz. Gary Cahill, a londoni klub védője nyilatkozott az esemény előtt.

„Tudjuk, hogy Magyarország mindig nagyon erős nemzet volt a futball tekintetében, és hogy legendás labdarúgókat adott a világnak – árulta el Cahill a fradi.hu-nak. – Ezért is nagyon várjuk már, hogy Magyarországra érkezzünk és megnyissuk a Ferencváros új arénáját. Első csapatként pályára lépni egy teljesen új stadionban – ez mindig nagyon örömteli és különleges érzés. Reméljük, a szurkolók jól érzik majd magukat, és remek szórakozást nyújtunk nekik.”

„Nemcsak az esemény, természetesen maga a meccs is nagyon fontos lesz a számunkra, hiszen ez az egyik utolsó találkozónk, mielőtt elkezdődik a szezon. Reméljük, a Fradi elleni mérkőzésre a mostaninál is fittebbek és »élesebbek« leszünk, aminek köszönhetően kiváló összecsapást játszhatunk a zöld-fehérekkel.”

„Örömmel hallottam, hogy Magyarországon nagyon népszerű klub a Chelsea. Emiatt külön is várjuk a stadionmegnyitót, nagyszerű lesz találkozni az ottani drukkerekkel és nekik is megmutatni magunkat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik