FTC: a Zeljeznicarnál reagáltak az átigazolási hírre

Vágólapra másolva!
2015.11.24. 09:05
Hétfőn boszniai sajtóhírek alapján arról számoltunk be, hogy Ognjen Djelmic, a Zeljeznicar jobbszélsője a téli átigazolási időszakban a Ferencvároshoz kerülhet. Azóta a bosnyák klubot is sikerült elérni, ahol reagáltak az információra.

Nem meglepő, hogy az FTC egyelőre nem erősítette meg az esetleges átigazolással kapcsolatos hírt, hiszen nincs és nem is lehet még egyezség a felek között. Egyvalami biztos, jól ismerik a fradisták a labdarúgót, hiszen Ognjen Djelmic szerezte meg az Európa-liga-selejtező utolsó gólját a visszavágón: egy kontraakció végén adta meg a kegyelemdöfést a 2–0-s hazai győzelemmel végződő találkozón.

A Zeljeznicarnál elértük Emir Muhamedagicot, a szarajevói futballklub sajtóreferensét – a csapat éppen bajnoki mérkőzésre készült, a Zseljo ugyanis igencsak szokatlan időpontban, hétfőn 13 órától fogadta, majd győzte le (1–0) a Borac Banja Lukát.

„Előttünk sem ismeretlenek a boszniai sajtó információi – mondta a sajtófőnök a Nemzeti Sportnak. – Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánjuk a megjelenteket, ugyanakkor a futballista február óta a mi játékosunk, a szerződése pedig a jövő év január harmincegyedikéig köti hozzánk. Szeretnénk hosszabbítani, ám ha nem születik egyezség, februártól oda megy, ahova akar vagy ahol megfizetik."

Tehát ha jól ügyeskedik a Fradi, és ha Djelmic is enged a csábításnak, akkor a magyar klub ingyen is megszerezheti az egyébként a transfermarkt.de által 450 ezer euróra taksált labdarúgót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik