FTC: A Videoton is küszködik a védekező csapatok ellen - Moniz

Vágólapra másolva!
2013.04.23. 19:08
Ricardo Moniz, az élvonalbeli Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint az egész klub számára nagyon fontos, hogy újra kupasorozat döntőjében léphetnek pályára – a szerdai Ligakupa-fináléban a Videoton lesz az ellenfél. A holland szakember tiszteli a székesfehérváriakat nyílt támadójátékuk miatt, de gyengeségeivel is tisztában van.

„Nemcsak a csapat, az egész klub számára is nagyon fontos, hogy újra egy kupasorozat döntőjében léphetünk pályára. Az, hogy idáig eljutottunk, az egész stáb érdeme. Számunkra végig nagyon fontos volt a Ligakupa, úgy gondolom, ez egy jó és fontos sorozat. Nagyon sokat profitáltunk a Ligakupa-mérkőzésekből, hiszen teljes csapattal játszhattunk, így a kondicionális felkészülésbe is beleillettek ezek a találkozók" – beszélt a Ligakupa-sorozat fontosságáról a Ferencváros vezetőedzője, Ricardo Moniz a klub hivatalos oldalának.Ricardo Moniz a klub hivatalos oldalának.

„Tiszteljük a Videotont, mivel látványosan próbál meg futballozni. Sok jó, kreatív labdarúgója van, de ahogy mi, úgy a fehérváriak is küszködnek a védekező csapatok ellen. Úgy vélem, mindkét csapat játékosai számára nagy lehetőség a Ligakupa-döntő a további fejlődés szempontjából" – tette hozzá a holland szakember.

Zsinórban kétszer is megmérkőzik egymással a Ferencváros és a Videoton, a szerdai fehérvári Ligakupa-döntő után ugyanis vasárnap bajnoki mérkőzésen is összecsapnak a felek a Puskás Ferenc Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik