FTC: a Szegedről érkező erősítés a szabadrúgást is elvállalná

Vágólapra másolva!
2012.06.07. 14:37
A nagy szabadrúgásairól és távoli bombagóljairól ismerté vált Orosz Márk szeretne megragadni a Ferencváros első osztályú labdarúgócsapatában, de akkor sem esik kétségbe, ha terve nem sikerül: ebben az esetben szívesen térne vissza Szegedre.

„Bizonyítani szeretnék, és élvonalbeli játékossá válni nevelőegyesületemben, a Fradiban. Ha ez nem sikerülne, nem játszanék rendszeresen, szívesen térnék vissza Szegedre, de azért bízom abban, hogy megragadok az Üllői úton. Remélem, ott is odaengednek majd egy-egy szabadrúgáshoz” – nyilatkozta a fiatal támadó a delmagyar.hu-nak.

Amint arról korábban már beszámoltunk: az elmúlt szezonban tizenöt másodosztályú gólig jutó Orosz Márk a nyártól ismét a Ferencváros labdarúgója lesz. A támadó középpályásnak játékával és góljaival nagy szerepe volt abban, hogy a Szeged kiharcolta a bennmaradást az NB II Keleti csoportjában, tizenöt találatából hatot szabadrúgásból szerzett. A játékos messziről is eredményesnek bizonyult: háromszor 30 méterről, egy alkalommal pedig 35-ről rúgott gólt, kivétel nélkül ballal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik