FTC: „A Fradi olyan mint egy Championship-csapat, a bíró gyengébb”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.17. 14:22
A Leeds United játékosa, Lee Peltier szerint nagyon kemény ellenfél volt a Ferencváros, míg az angol csapat menedzsere, Brian McDermott nem volt elégedett a játékvezetéssel. Mint ismert,a tegnapi felkészülési mérkőzésen a Ferencváros 1–0-ra nyert a másodosztályú angol csapat ellen.
„Nagyon kemény ellenfél volt a Ferencváros, olyan mint a többi csapat a Championshipben, de ez nem probléma, mert a legjobb csapatok ellen szeretnénk megméretni magunkat. Meglepett, ami a szurkolóikkal történt, csak azt láttam, hogy történik valami a rendőrökkel a sarokban. Igazi meccshangulat volt, nekik pedig jó csapatuk van. Valódi hangulatot kölcsönöztek az alkalomnak, ilyet azért nem nagyon érzel, amikor felkészülési mérkőzést játszol. A játék nagyban emlékeztetett arra, amit a Championshipben tapasztalunk” – mondta a Leeds védője, Lee Peltier a yorkshireeveningpost.co.uk-nek.

A mai nap folyamán már idéztük a Leeds United menedzserét, de Brian McDermott újabb nyilatkozata látott napvilágot, amelyből kiderül: nem volt elégedett a játékvezetéssel.A mai nap folyamán már idéztük a Leeds United menedzserét, de Brian McDermott újabb nyilatkozata látott napvilágot, amelyből kiderül: nem volt elégedett a játékvezetéssel.

„Volt néhány büntetőgyanús eset, és remélem, hogy ez a játékvezető nem fog vezetni Angliában az elkövetkezendő időszakban, mert leszegett fejjel nézte ezeket” – mondta a Leeds menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik