FTC: a Celtic is versenybe száll a kiszemelt koreai gólvágóért

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2022.12.02. 15:00
null
A Celtic is lecsapna az FTC által is kiszemelt koreai csatárra (Fotó: AFP)
Szerdán írtunk arról, hogy értesüléseink szerint a Ferencváros felvette a kapcsolatot a katari világbajnokságon két gólt szerző Cso Ko Szung klubjával a koreai játékos szerződtetése érdekében. A Daily Record úgy tudja, a játékost a skót Celtic is szívesen látná a soraiban.


A vb H-csoportjában a Dél-Korea Ghána (2–3) mérkőzésen két gólt szerző játékos iránt a Ferencváros és olasz klubok mellett a skót Celtic is érdeklődik. A brit lap úgy tudja, a Celtic vezetőedzője, Ange Postecoglou mindenképp szeretne támadót szerződtetni a télen, egyik lehetséges választása Cso Ko Szung.

A Nemzeti Sport korábban úgy értesült, hogy a Ferencváros valóban felvette a kapcsolatot a dél-koreai élvonalban szereplő Csonbuk Motors játékosával, de konkrét tárgyalások nem kezdődtek a szerződtetéséről.

Cso Ko Szung korábban nem játszott hazáján kívüli klubban. A válogatottban 2021 szeptembere óta 19 meccsen 6 gól eddigi mérlege.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: Csontos Dominik (Soroksár – lejár a kölcsönszerződése)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Radnóti Dániel István
Kiszemeltek: Myenty Abena (suriname-i, Slovan Bratislava – Szlovákia), Didier Lamkel Zé (kameruni, Kortrijk – Belgium), Reynaldo (brazil, Goiás – Brazília), Cso Ku Szung (dél-koreai, Csonbuk Motors – Dél-Korea)
Távozók: Rasmus Thelander (dán, Aalborg BK – Dánia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Franck Boli (elefántcsontparti, Gaziantep FK – Törökország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik