Ferencváros: nézőszám-korlátozás a szigorítások után

B. L., V. J.B. L., V. J.
Vágólapra másolva!
2020.11.05. 16:23
null
Egy darabig nem lesz telt ház a Groupama Arénában (Fotó: Árvai Károly)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján tette közzé, hogy a járványügyi szigorítások miatt nézőszám-korlátozás jön. A jeggyel rendelkezők és a szezonbérletesek lehetnek jelen a Mezőkövesd elleni bajnokin – teszi hozzá a fradi.hu.

 

A magyar kormány járványügyi szigorításai érintik az FTC soron következő hazai bajnoki mérkőzését – kezdi közleményét a klubhonlap. A kormánydöntés értelmében kizárólag minden harmadik széken ülhet néző.

Nem lehet sörözni és szotyizni

Az FTC külön közleményben jelezte, a 431/2020. Kormányrendelet 1. §. 6. pontja értelmében a stadionok, így a Groupama Aréna lelátóira is tilos bármilyen ételt, vagy italt bevinni, annak érdekében, hogy a kötelező maszkviselést mindenki betarthassa.

A büfékben vásárolt enni és innivalót csak a nézőtér alatti területen, a távolságtartási szabályokat betartva szabad elfogyasztani.

A korlátozás okán az FTC kizárólag azoknak teszi lehetővé a belépést a Groupama Arénába a bajnoki meccseire, már a november 8-i, Mezőkövesd elleni összecsapásra is, akik november 3., kedd estig érvényes jeggyel rendelkeztek az adott hazai bajnokira, vagy ezen időpontig megváltották éves szezonbérletüket.

Nagyon fontos információ, hogy a korlátozások miatt összesen 5907 szabad hely áll rendelkezésre, azonban ennél több szezonbérletet értékesített a klub, amely kéri szurkolóit, érkezzenek időben, mert amikor a belépések száma eléri a szabad helyek számát, a kapukat lezárják.

Az FTC felfüggesztette a jegy- és bérletértékesítést minden hazai bajnokijára.

A teljes közleményt, benne az összes korlátozással, ide kattintva olvashatja el!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik