Felkészülés: hármat vágott a Haladás szlovén ellenfelének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.07. 17:18
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a szlovén élvonalban szereplő NK Maribort.

Mint a haladas.hu beszámolójából kiderült, a szombathelyi gárda már a 13. percben vezetést szerzett, miután Gaál Bálint balról, 30 méteres szabadrúgásból a bal felső sarokba bombázott (0–1).

Nagyon összeszedetten futballozott a vasi együttes, sok támadást vezetett, melyeket lövéssel fejezett be. haladas.hu beszámolójából kiderült, a szombathelyi gárda már a 13. percben vezetést szerzett, miután Gaál Bálint balról, 30 méteres szabadrúgásból a bal felső sarokba bombázott (0–1).

Nagyon összeszedetten futballozott a vasi együttes, sok támadást vezetett, melyeket lövéssel fejezett be.

A második félidőben a cserék ellenére is jó ritmusban játszott a Haladás. A mariboriak próbálkoztak, de a 73. percben megduplázta előnyét a Hali. Rácz Barnabás passzolt a jobb szélen megiramodó Dombi Gergőnek, aki nyolc méterről a jobb sarokba passzolt (02).

A 80. percben Rácz volt a főszereplő, találatával kialakult a 3–0-s végeredmény.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
NK Maribor (szlovén)–Haladás 0–3 (0–1)
HALADÁS:
Rózsa (Gyurján, 70.) – Schimmer (Angyal, 46.), Wils, Jagodics (Hídvégi, 64.), Bosnjak – Németh M. (Overgoor, 46.), Iszlai (Szőke, 53.) – Gaál (Dombi, 70.), Rácz (Kiss B., 82.), Tóth M. (Kovács L.) – Williams. Vezetőedző: Mészöly Géza.
Gólszerző:
Gaál (13.), Dombi (73.), Rácz (80.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik