Felkészülés: a Haladás ötöt kapott az oroszoktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.02. 20:18
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás felkészülési mérkőzésen súlyos, 5–0-s vereséget szenvedett az orosz élvonalbeli Tyerek Groznij ellen.

A vaol.hu regionális oldal beszámolója szerint az oroszok kiválóan kezdték a találkozót, Kany jóvoltából már a negyedik percben megszerezték a vezetést. A fölényben, és a Haladásnál jóval frissebben futballozó Tyerek szűk fél óra után már három góllal vezetett, miután a lengyel Maciej Rybus két perc alatt duplázott.vaol.hu regionális oldal beszámolója szerint az oroszok kiválóan kezdték a találkozót, Kany jóvoltából már a negyedik percben megszerezték a vezetést. A fölényben, és a Haladásnál jóval frissebben futballozó Tyerek szűk fél óra után már három góllal vezetett, miután a lengyel Maciej Rybus két perc alatt duplázott.

A második félidő elején a csecsenföldi együttes nem vett vissza a tempóból, tovább ostromolta a szombathelyiek kapuját, és újabb gólokat szerzett. Az 52. percben négygólosra duzzadt a Tyerek fórja, négy perccel később pedig az Ajaxot és a PSV-t is megjáró Iszmail Aisszati növelte a két csapat közti különbséget.

A hátralévő bő harminc percben nem esett újabb gól, a Haladás súlyos vereséget szenvedett.

„Óriási munka vár ránk, újjá kell építeni a csapatot, ami nem lesz egyszerű, de megpróbáljuk” – mondta a mérkőzést követően Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
HALADÁS–TYEREK GROZNIJ (orosz) 0–5
(0–3)
Alsólövő (Unterschützen), 50
néző. V: Braumschwiel
HALADÁS:
Rózsa (Gyurján M.) – Schimmer (Angyal), Dvorschak (Jancsó), Fehér Z. (Füredi), Jagodics M. (Farkas M.) – Simon Á. (Zsirai), Iszlai (Szakály A.), Halmosi (Kalász) – Városi (Nagy O.), Zamostny (Rácz B.), Radó (Tihanyi)
G:
Rybus (2), Kadiev, Kany, Aisszati

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik