Felkészülés: a DVSC a 88. percben egyenlített az ukrán klub ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.26. 20:06
null
A DVSC 2–2-es döntetlennel kezdte a felkészülést (Fotó: dvsc.hu)
2–2-es döntetlent játszott a Debrecen az ukrán másodosztályban szereplő FK Minaj ellen első felkészülési mérkőzésén a 2019–2020-as idény előtt.

 

A DVSC az ukrán Minajt fogadta felkészülési mérkőzésen. A hatalmas hőséggel mindkét együttesnek meg kellett küzdenie, ennek ellenére a Loki már a 4. percben megszerezte a vezetést: egy indításra Zsóri Dániel futott rá, egy ukrán védő menteni szeretett volna, ám nagy igyekezetében a kifutó kapus felett a hálóba fejelte a labdát (öngól, 1–0) – számolt be róla a dvsc.hu.

A magyar együttes ezt követően is mezőnyfölényben futballozott, több ígéretes lehetőséget is kidolgozott, a vendégek kapusának többször is nagyot kellett védenie. Kontra végén mégis az ukránok szereztek gólt a szünet előtt (1–1).

A második félidőben inkább mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk ritkábban forogtak veszélyben, de azért egy-két lehetőség adódott mindkét oldalon. A DVSC-ben csereként pályára lépett Bévárdi Zsombor, aki egy ideje a Lokival készül, illetve két saját nevelésű fiatal, Biró Péter és Kerekes Krisztián is lehetőséget kapott (az előző szezont mindketten a DEAC-nál töltötték), valamint Kóródi Nándor is lehetőséghez jutott, ő Balmazújvárosból tért vissza a debreceniekhez.

A 81. percben átvette a vezetést a Minaj: egy lövést még bravúrral hárított Hrabina, ám a kipattanót Spak a hálóba lőtte. Nem sokkal később azonban egyenlítettünk: Biró Péter szöglete után Barna Szabolcs a lécet találta el, a kipattanó labdát pedig Kerekes a hálóba fejelte. 2–2

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC–Minaj (ukrán, II.) 2–2 (1–1)
Debrecen-Pallag. Vezette:
Veizer
DVSC: Nagy S. (Hrabina, a szünetben) – Kusnyír (Bényei, a szünetben), Szatmári (Kuti, 60.), Pávkovics (Nagy K.), Ferenczi J. (Barna, a szünetben) – Bódi (Kóródi, 60.), Haris (Damásdi, 60.), Tőzsér (Csősz), Varga K. (Bévárdi, 60.) – Zsóri (Biró P., 60.), Szécsi (Kerekes K., 60.)
Magyar gólszerző: Zanko (4. – öngól), Kerekes K. (88.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik